Rozšířená realita (AR) pro Vojenské lesy a statky

Rozšířená realita (AR) pro Vojenské lesy a statky

UGO! Media byla oslovena ke zpracování a výrobě AR aplikace pro Vojenské lesy a statky v Brdském infocentru v Obecnici.

Vojenské lesy a statky v Brdské infocentrum v Obecnici jsou jedinečným místem, které propojuje přírodu a vojenskou historii. Abychom návštěvníkům umožnili ještě intenzivnější a interaktivnější zážitek, připravil náš team pro klienta novou aplikaci pro platformy Apple a Android – VLS AR.

Cílem této aplikace je, aby návštěvníci mohli objevovat skryté tajemství lesa a zvířat, která ho obývají, pomocí rozšířené reality. Jak na to? Stačí spustit mobilní telefon nebo tablet, načíst aplikaci VLS AR a najít speciální „marker“ na podlaze.

Po načtení markeru se návštěvníkovi v návštěvním prostoru objeví na displeji zvíře v životní velikosti. Může se jednat o jelena evropského, lišku červenou, puštíka obecného nebo o zubra. Tato virtuální zvířata jsou jako živá a umožňují návštěvníkům přiblížit se k nim a pozorovat je zblízka.

Jednou z dalších výhod aplikace VLS AR je možnost si uložit fotografii s virtuálním zvířetem (případně s celou rodinou okolo něj) a tuto fotografii sdílet se svými přáteli nebo známými. Můžete tak vytvořit unikátní a originální vzpomínku na svou návštěvu Vojenských lesů a statků.

Pokud plánujete návštěvu Vojenských lesů a statků v Brdském infocentru v Obecnici a také přímo v přírodě na Naučné stezce Klobouček, nebo na různých eventech, kde budou přenosné markery, nezapomeňte si stáhnout aplikaci VLS AR. Nechte se unést do světa virtuálních lesních zvířat a vytvořte si vzpomínky, na které budete dlouho vzpomínat.

Aplikace VLS AR je jednoduchá na použití a přináší nový rozměr do poznávání a zábavy v přírodě. Tato technologie rozšířené reality spojuje reálný svět s virtuálním, a umožňuje tak návštěvníkům zažít neopakovatelné chvíle v harmonii s přírodou.

Rozhodně nás práce na vývoji a následné instalaci hodně bavila. V našich kancelářích to v té době vypadalo tak trochu jako v našich lesích. Pokud chcete vidět jelena evropského u nás na Zbraslavi, nebo by se vám líbilo něco podobného k vašim potřebám, jste zváni do našeho Showroomu.

Newsletter
close slider