Informujte se nebo si hrajte

Informujte se nebo si hrajte

V dnešním rychle se rozvíjejícím digitálním světě hrají online hry na všech platformách stále důležitější roli. Jak si zkrátit čas čekáním na let nebo důležitý zápas v hokeji? Pro našeho klienta Škoda Auto jsme vytvořili dvě zábavné hry, Pexeso a Airhockey.

Obě hry jsme nedávno vyvinuli jako doplněk k informacím, které klient předává na svých informačních kioscích o svých vystavených modelech vozů, a to na kioscích na Letišti Václava Havla v Praze a v současné chvíli i na outdoorových kioscích u stadionů na Mistrovství světa v hokeji v Tampere (FIN) a Rize (LVA).

Pexeso procvičí paměť

Pexeso je klasická hra s kartami, kterou vytvářejí páry. Cílem je najít všechny odpovídající dvojice, přičemž karty jsou obráceny rubem nahoru. Naše aplikace Pexeso přináší tuto tradiční hru do digitálního světa. Hráči hledají páry modelů vozů Škoda od nejhlubší historie po blízkou budoucnost.  Hra je v novém designu Škoda Auto, rubová strana je ve dvoubarevném provedením nového nápisu ŠKODA. Pomocí dotyku hráč otočí dvojici karet a v případě úspěšného spojení dvojice tato zmizí z plochy. Takto hráč pokračuje až do úplného vyřešení. Pexeso je skvělou zábavou pro všechny věkové skupiny a naše aplikace přináší tento klasický koncept do digitálního věku.

Airhockey zdokonaluje pozornost

Airhockey je další vzrušující hra, kterou již někteří hráči vyzkoušeli v mechanické nebo elektronické podobě. Hráči se utkávají na virtuálním stolu a pomocí speciálního puku se snaží trefit do soupeřovy brány. K tomu jim brání soupeř. Naše aplikace Airhockey přináší tuto vzrušující hru přímo do počítače. Hráči soutěží s virtuálním protihráčem a snaží se o co nejlepší výsledek, nejlépe výhru. Realistická fyzika a intuitivní ovládání poskytují hráčům autentický zážitek, který baví a vyžaduje rychlé reakce a strategii. Design a doplňky naší verze jsou vytvořeny v barvách hlavního sponzora IIHF World Championship Hockey – Škoda Auto. Airhockey je skvělou volbou pro všechny, kteří si chtějí zahrát vzrušující a adrenalinovou hru bez potřeby fyzického stolu.

Vytvoření her Pexeso a Airhockey pro Škoda Auto představuje naši snahu přinést zábavné a inovativní zážitky do digitálního světa. Tyto aplikace nabízejí zábavu pro všechny věkové skupiny a umožňují hráčům užívat si oblíbené hry přímo na obrazovkách kiosků, kde se mohou dozvědět potřebné informace o prezentovaném modelu, a navíc strávit volný čas hrou. Jsme pyšní na naši práci a rádi sledujeme, jak tyto hry přinášejí radost a zábavu našim klientům. Věříme, že naše inovativní vytvoření her Pexeso a Airhockey otevírá cestu ke vzniku dalších zábavných a interaktivních her pro naše klienty v budoucnosti.

Newsletter
close slider