Škoda Auto prezentuje vozy na Letišti Václava Havla Praha na nových interaktivních kioscích

Škoda Auto prezentuje vozy na Letišti Václava Havla Praha na nových interaktivních kioscích

Na trhu digitálních technologií vznikají různá přání klientů, které je potřeba flexibilně uchopit. Z našeho pohledu firmy, která se zabývá inovacemi a vývojem digitálních zobrazovacích technologií, je každé takové zadání klienta skvělou výzvou pro další tvorbu.

Naši vývojáři jsou připraveni navrhnout a vyrobit unikátní produkty, které splní i předčí očekávání našich klientů. Pro tento rok uvádíme na trh několik novinek na poli zobrazovacích zařízení a jednou z nich se stal také informační kiosek, který je přizpůsoben na míru pro klienta Škoda Auto a je používán na Letišti Václava Havla v Praze.

Full Service hardware/software

Informační dotykový panel poskytuje mnoho funkcí, disponuje 55palcovým displejem s rozlišením 4K v režimu „Portrét“, vysokou svítivostí a ultratenkým designem. Provedení panelu a celé technologie je určeno do místa, kde je nutný provoz 24/7. Škoda Auto v současnosti prezentuje své vystavené vozy pomocí 5 těchto informačních kiosků na Letišti Václava Havla v Praze, pro které je potřeba variabilita nastavení jednotlivých prezentací. Pro tuto potřebu jsme vytvořili interaktivní microsite, která se automaticky startuje po spuštění kiosku. Prezentace jednotlivých vozů a další informace jsou aktualizovány dle potřeb klienta. Pro každý model je vytvořena na unikátní webové adrese prezentace vystaveného modelu. Všechny kiosky na svých stránkách obsahují navíc i vybrané informace Škoda Auto – konfigurátor vozů, Škoda novinky, historické milníky společnosti a také hru PEXESO nejen pro nejmenší cestovatele. Kiosek je tak interaktivním nástrojem, který cestujícím poskytuje edukativní přehled o automobilce a modelech vozů, zároveň však myslí na nejmenší cestující a poskytuje jim možnost zkrátit si čas hrou. V rámci této sekce je v plánu postupně přidávat další hry.

Společnosti Škoda Auto se tak do rukou dostala nejen jedinečná technologie v podobě interaktivních kiosků, na kterých mohou vzdáleně ovládat obsah, kdykoliv potřebují, ale je to také produkt, který splňuje vysoká očekávání v rámci designu.

Než je produkt předán klientovi

Je naprostou samozřejmostí, že při výrobě, vývoji i samotné instalaci jednotlivých technologií myslí celý náš UGO! Media tým na vysokou kvalitu celého procesu a hlavním cílem je spokojenost klienta na všech úrovních při následném používání technologií z naší dílny. Příprava celého projektu je tedy zavedeným procesem, který začíná pečlivým testováním všech informačních panelů vždy s velkým předstihem, a to v režimu 24/7. V rámci provedení celého testovacího režimu jsou zkoušeny všechny funkce systému s dvojitým vzdáleným přístupem na ovládání kiosku, které postupně podrobí náročnému testu fungování nejen samotný hardware ale i software kiosku. Vzdálený přístup k obsahu je tak zajištěn po celou dobu provozu kiosků na Letišti Václava Havla v Praze. Ovládání obsahu kiosku je uživatelsky přívětivé, umožnuje jak rychlý přístup ke všem prezentovaným informacím, tak jeho provoz na vysoké úrovni bez chyb.

Digitalizace v zobrazovačích

Většina společností již podstupuje proces digitalizace prezentačních zobrazovačů všech částí svých odvětví na různých úrovních. Nakonec tímto procesem projde většina oborů podnikání a všechny tyto činnosti se budou nadále vylepšovat a modernizovat. Je ale potřeba říct, že ten, kdo tyto trendy uchopí dříve, dostane na trhu jako takovém značný náskok. Škoda Auto do svých rukou získala jeden z prezentačních nástrojů, který plní účel v tomto duchu a posouvá způsob předávání informací potenciálním klientům na vyšší úroveň.

Newsletter
close slider