UGO! Media vyvinulo designový informační dotykový panel pro Škoda Auto

UGO! Media vyvinulo designový informační dotykový panel pro Škoda Auto

V oblasti vývoje atypických digitálních technologií jsme jako doma. Pro mnoho klientů jsme již vyvinuli řadu technologií na míru. Požadavek společnosti Škoda Auto na výrobu speciálního dotykového informačního panelu byl příjemnou výzvou, kterou jsme dokonale splnili. Škoda Auto nyní používá naše nové designové informační dotykové panely pro interaktivní prezentaci modelů vozů vystavovaných na veletrzích a ve svých autosalonech.

Design Škoda Auto

Nestandardní zadání na výrobu panelu sebou neslo několik požadavků na špičkový design, výjimečnou konstrukci a propojení s předními technologickými prvky. To vše náš tým UGO! Media zařadil do vývoje, následné výroby a celého technologického zpracování dotykového panelu.

Technologické řešení

Na svět se tak zrodil finální produkt, který přinesl ozvučený dotykový kiosek s inteligentním LED osvětlením umístěným v noze zařízení.

Klient si vždy přizpůsobuje informační kiosek podle prezentovaného modelu. Vystavovaná prezentace tak umožňuje změnu obsahu dle vystavovaného automobilu od barev až po jiné potřebné detaily a informace.

Snadná instalace dle místa použití

Velkou výhodou celého informačního kiosku je jeho konstrukce s ultratenkou nohou a podestou, která je vkládána přímo pod kolo vystavovaného automobilu. Tím je u informačního kiosku zajištěna jeho stabilita s naplněnou potřebou na úsporu prostoru a zajištění dobrého výhledu na prvky automobilu.

V případě prezentace v autosalonech a na prodejních akcích je informační kiosek okamžitě použitelný s prezentovaným vozem, který jej zabezpečí před jakýmkoliv pohybem. Pro větší akce, jako jsou například veletrhy je připravena podesta na instalaci do podlahy pódia, na jeho povrchu je pak vidět pouze štíhlá černá noha s displejem.

Při výrobě informačního kiosku bylo dbáno na nejvyšší kvalitu zpracování a přání klienta. Na svět se tak zrodil produkt, který obstojí v mnoha ohledech jako velký pomocník na různých místech pro variabilní účely. Díky flexibilitě našeho týmu UGO! Media je vždy možné informační kiosky přizpůsobit přáním klienta, a to je určitě jednou z největších výhod na poli všech chytrých řešení.

Newsletter
close slider