Představujeme Dual Stretch Display pro vaši POS prezentaci produktů

Představujeme Dual Stretch Display pro vaši POS prezentaci produktů

Rádi bychom Vám představili naši novinku Dual Stretch Display, která je průlomovým pomocníkem v oblasti prezentace produktů v místě prodeje. V našem vývojovém oddělení jsme pro naše klienty připravili technologii, která má za úkol pomoci s vizibilitou produktů v obchodních domech inovativní formou. Cílem našeho týmu bylo poskytnout klientovi originální řešení na poli Shelf stopperů a dodat tak jejich produktům nový rozměr prezentace v digitální podobě.

Pro oblast POS je oboustranný LCD Stretch panel s Android Media Playerem ideálním nástrojem. Tato technologie disponuje dvěma oboustrannými displeji TFT LCD Panel 360x1920px nebo 1920x360px a má originální ultratenký design 35mm, který zajistí perfektní úsporu prostoru. Navíc je displej s antireflexním sklem velmi odolný proti poškrábání, což je výhodné pro použití v různých podmínkách. K dispozici jsou různé rozměry, takže je Dual Stretch Display velice flexibilní.

LCD DUAL SHELF STOPPER

Pro jednoduchou správu obsahu jednotlivých zařízení poskytujeme vzdálené cloudové řešení Beyonda Digital Signage s kontinuální podporou. Klient v případě potřeby dokáže přehrávat a nastavovat obsah také z vestavěného Media Playeru, a to snadným nahráním obsahu na USB nebo SD kartu.

Media Player obsahuje funkci časového spínače, který se dá nastavit tak, aby docházelo k co největším úsporám zařízení i energie. Pro uchování přívětivého designu je vše uloženo v tenkém kovovém pouzdře a všechny vstupy a výstupy se nacházejí na boku těla duálního displeje. Pro přehrávání obsahu stačí jen zapojení do elektrické sítě pomocí 230V/12V DC napájecího zdroje. Do rukou se tak marketingovým specialistům dostává revoluční nástroj, který obohatí všechny regály, pulty nebo stěny, na které je potřeba vhodně upozornit.

Chcete vědět více o našem novém produktu – zde.

Newsletter
close slider