Budoucnost inteligentních ledniček v retailu

Budoucnost inteligentních ledniček v retailu

Ve světě retailu a marketingu je potřeba neustále hledat originální řešení, které nás posouvá směrem k jednoduchosti a drží krok s rozvíjejícím se prostředím digitalizace. My se touto cestou vydáváme již po několikáté. Tentokrát je naším unikátním výtvorem inteligentní lednička s průhledným displejem ve dveřích. Tato transparentní LCD lednička je sestavou jednotlivých vrstev dveří a LED osvětlení včetně průhledného displeje.

Digitální slepota vs. inovativní řešení

Představte si, jak procházíte obchodem a téměř z každé strany na vás vyskakují reklamy z plakátů, stánků a obyčejných boxů, které váš mozek již ani nevnímá. Poté váš zrak zachytí živý příběh plný barev. Je to lednička, ale není to obyčejná lednička, jelikož tahle vypráví příběh. Příběh daného nápoje, který se nachází za jejími dveřmi. Vypadá to skoro jako by vám živý barman nabízel právě vychlazený nápoj, na který začínáte dostávat chuť. Toto je cílem našeho produktu, zapojit smysly zákazníka do příběhu. Důležité je, že příběh, který se odehrává digitální formou přímo na dveřích ledničky, nezakrývá obsah chladícího prostoru. Pojďme si samotný příběh naší ledničky s transparentním LCD displejem trochu přiblížit.

Zelené řešení

Lednička obsahuje inteligentní systém přehrávání video obsahu na jejích dveřích, což je zároveň transparentní LCD displej. Dále má zabudované výkonné osvětlení s vnitřním LED systém pro nasvícení produktů uvnitř ledničky. Transparentní displej tak zobrazuje kvalitní barevný obraz, který nezamezuje náhled na produkty uvnitř ledničky a dveřní displej přehrává obsah, i když jsou dveře otevřené. Jakmile klient dostane toto unikátní řešení do rukou, řeší jen jakým kreativním způsobem bude přímo na displeji dveří ledničky komunikovat marketingový příběh produktu, který je uvnitř. Lednička je řízena přes inteligentní software, který ovládá nejen obsah na displeji, ale také LED podsvícení dveří a celé ledničky. Zákazník tedy efektivně a úsporně řídí časový průběh přehrávání videoobsahu a LED podsvícení ledničky, což ušetří také na provozu v době, kdy je prodejní místo zavřené pro zákazníky. Chladící okruh ledničky nadále nepřetržitě pracuje a produkty v ní zůstávají vychlazené.

Jednoduchá správa obsahu

V letošním roce uvádíme na trh model 21.5“ Transparent LCD Cooler ve dvou verzích. První verze obsahuje media box, který dokáže přehrávat videobsah z flash disku nebo SD karty. Druhá verze obsahuje Android Player s aplikací BEYONDA DIGITAL SIGNAGE pro vzdálenou správu obsahu přes internet. Jde o produkt, kde jsou veškeré ovládací prvky již součástí ledničky a celé řešení dosahuje té nejvyšší možné kvality zobrazení media obsahu, jelikož základem celého řešení je kvalitní Transparentní FullHD IPS displej aplikovaný přímo k čelnímu krycímu sklu. Lednička je osvětlena výkonnými LED lištami s transparentním LCD displejem umožňující zákazníkovi vybírat chlazené nápoje v ní uložené, a zároveň sledovat přehrávaný obsah na displeji. Produkty v ledničce jsou tak díky průhlednosti displeje dobře viditelné. Stačí ji jen zapojit do zásuvky a projekce s chlazením se spustí.

Příběh Coca-Coly

Naše produkty Transparentních LCD ledniček jsou připravené začít vyprávět příběhy a jelikož léto začíná a grilovací sezóna je tady, tak jsme pro našeho partnera Coca-Cola Hellenic CZ připravili set POP Materiálů pro tuto příležitost. Zároveň na aktuálně vybraných prodejnách Albert můžete nakoupit z takzvané výstavy Shop-in-Shop produkty, které připomínají atmosféru zahradního grilování a pohody. Výstava se snaží podpořit jak prodej balení plechovek 4CAN, tak velká balení lahví formátu 1,75l. Právě zde jsme součástí těchto výstav s našimi LCD transparentními ledničkami a spolupráce na příběhu Coca-Coly nás baví.

Odkazy:

Transparentní LCD lednička

BEYONDA Digital Signage

Newsletter
close slider