Pomáháme firmám zdarma digitalizovat výlohy jako reakci na „covidový“ odliv zákazníků

Pomáháme firmám zdarma digitalizovat výlohy jako reakci na „covidový“ odliv zákazníků

Doba je pro prodejny extrémně těžká. Snad každý segment bojuje s odlivem zákazníků v kamenných prodejnách, ať už z důvodu strachu z covidu, ústupu turismu, pravidelných home-officů a tím mnohem méně lidí v nákupních centrech nebo i přesunu nakupujících do online prostředí.

Pro některé firmy má toto vše až existenční dopady. Bohužel.

My ale chceme takto zasaženým firmám pomoci! Jak?
Každý měsíc zapůjčíme dvěma firmám naše unikátní řešení digitální projekce, které je vhodné do výloh v nákupních centrech nebo pasážích.

Vaše výloha musí splnit 3 základní kritéria:

Digitalizace výloh je budoucnost oživení prodejen a je navržena pro všechny, kteří chtějí více inovovat a hledat interaktivní zapojení zákazníka do příběhu vlastní značky. Náš klient může od tohoto řešení očekávat přímé zapojení pozornosti zákazníka, a to ještě před vstupem do prodejny. Řešení perfektně plní svůj účel v obchodních centrech, kde jsou výlohy zásadním prvním kontaktem se zákazníkem, a to i na místech s pravděpodobnou vyšší světelností. Unikátnost technologie je právě v naší ALR projekční ploše, která je tvořena 3D trojúhelníky a na které je zespodu a ultra krátké vzdálenosti promítán obraz z výkonných laserových projektorů Epson. Projekční plocha má schopnost téměř 100% pohltit dopadající světlo z okolí a výsledný obraz je tak perfektně detailní a jasný.

Pro tyto účely používáme unikátní řešení 100“ – 120“ palcové ALR optické projekční plochy, která zaujme svou velikostí a je navržena tak, aby dokázala pracovat i vzhledem ke krátké vzdálenosti od projektoru. Nástroj, který doplňuje tuto technologii jsou pokročilé laserové projektory EB-800F, 805F s ultrakrátkou projekční čočkou od společnosti Epson. Řešení pro digitální výlohy je doplněno o sofistikovaný media player pro vzdálenou správu obsahu. Díky tomu můžete streamovat svá videa ve vysoké kvalitě 4K Ultra-High-Definition.
Celé toto řešení má oproti standardním projekcím mnoho unikátních výhod včetně naší špičkové podpory pro její hladké zavedení a fungování na místě klienta.

Odkazy:

ALR projekční plocha

BEYONDA Digital Signage

Media player Android

EPSON EB-800/EB-805F

Newsletter
close slider