UGO! Inteligentní sklo v technologicky nejvyspělejší vinárně v ČR

UGO! Inteligentní sklo v technologicky nejvyspělejší vinárně v ČR

Unikátní technologicko – informační centrum Cyberdog s roboticky obsluhovaným gastro provozem v pražských Butovicích vzniklo na základě návrhu autorů Davida Černého a Tomáše Císaře ze studia Black N´ Arch

Unikátní technologicko – informační centrum Cyberdog s roboticky obsluhovaným gastro provozem v pražských Butovicích vzniklo na základě návrhu autorů Davida Černého a Tomáše Císaře ze studia Black N´ Arch. Studio je součástí společnosti Trigema, investora celého projektu, který Cyberdog postavil a zároveň jej provozuje.

Pro spolupráci na osazení konceptu využívající projekční technologii, byla společností Trigema oslovena firma UGO! Media.

Hlavní informační plochu centra Cyberdog představuje prosklená fasáda velikosti cca 4x3m ve druhém patře, která je osazena unikátní technologií. Mluvíme o Inteligentní fólii, která dokáže být zcela průhledná nebo mléčná. Inteligentní ( přepínatelná ) fólie plní funkci sluneční clony, ale i projekční plochy, kterou lze sledovat jak z venkovních, tak i vnitřních prostor. V rámci velikosti a tvaru čelní prosklené fasády se jedná o velmi unikátní řešení, kdy celou skleněnou plochu s kulatými rohy pokrývají tři pruhy inteligentní fólie o šířce 1289mm. Přesto, že se folie instalovala až po osazení skla do rámu, celé zapojení elektrické instalace je „neviditelně“ zakomponováno do rámu. Oba režimy Inteligentní fólie jsou ovládány elektrickým zdrojem 220V/45V a zařízení lze spouštět pomocí dálkového ovladače.

Velká prosklená plocha pravidelně publikuje novinky a další informace z oblasti vědy a techniky.

Od dubna je plocha s Inteligentní fólií využívána i jako letní kino (https://bit.ly/2VTpxQA). Projekce je výborně viditelná ze zahrádky partnerské kavárny a z přilehlého okolního náměstíčka. Díky technologiím tak CyberDog plní svoji misi a propojuje zážitky z digitálního baru až do jeho okolí a přeměňuje tak veřejný prostor na místo k setkání, zábavě a novým dimenzím zážitku.

Máte zájem o toto řešení:

Inteligentní folie: https://www.ugo-media.eu/inteligentni-sklo/

Newsletter
close slider